Close

3. august 2016

Digitale tjenester fra helsenorge.no

Unngå telefonkø – bruk tjenestemenyen over. Noen av legene tilbyr eKonsultasjon som alternativ til vanlig legetime. Vi gjør oppmerksom på at e-konsultasjon koster det samme som konsultajon på legekontoret. Timebestilling, fornye resept og eKontakt er gratis. Vår pasientkommunikasjon går nå via den statlige tjenesten helsenorge.no, hvor all din helseinformasjon er samlet.

eKontakt er korte spørsmål til legesekretær, bestilling av pasienttransport eller har andre administrative spørsmål. eKonsultasjon er medisinske spørsmål til legen når fysisk fremmøte ikke er nødvendig – et alternativ til vanlig legetime. Bilder og dokumenter kan sendes som vedlegg.

Du trenger BankID eller Buypass-smartkort for å kunne bruke våre digitale tjenester. De fire nye tjenestene er utviklet etter strenge krav til sikkerhet og personvern. Dette gjør at du trygt kan utveksle informasjon om dine sykdommer med legen din.

Les mer om bruk av digitale tjenester.